zondag 9 december 2012

geweldige middag...

gehad samen met mijn kinderen, kleinkind, schoonzoon en nog wat familie en vrienden.
Dit alles ter ere van mijn 57e verjaardag morgen.
Maar omdat de meesten dan moeten werken heb ik vanmiddag  dus een feestje gegeven met een high tea.
Dat kost wel enige voorbereiding maar het was supergezellig en lekker.
Ik had het een en ander gebakken en gemaakt, zoals kwarktaart, brownies, minimuffins, sandwiches en een taart. Mijn zoon heeft de taart voorzien van een mooie marsepeinlaag en ik heb er een roosje boven opgemaakt (was de eerste keer dat ik zoiets maakte)

En lekker dat ie was mmmmmmmmmmm

Verder had ik nog wat hartige hapjes gemaakt, koekjes erbij omdat ik dacht dat ik niet genoeg had en nu kan ik nog zeker tot kerst vooruit met de overschot van alles.
Ik ben altijd bang dat ik te weinig heb, maar zoals altijd dus een en ander over.
Hieronder een overzichtsfoto van de tafel. Wel in 2 keer anders kreeg ik het niet op de foto
 Hier zie je de sandwiches, kwark- en chocoladetaarte en wat hartige hapjes
Hier bovenstaande taart maar nu in punten gesneden, de muffins, brownies, gehaktballetjes en de koekjes.

Ik ben door iedereen verschrikkelijk verwend met fijne kadootjes:van mijn kleindochter 3 hartjes gemaakt van strijkkralen (zie foto hierboven), quiltspulletjes, kadobon, douchegel en eindelijk heeft mijn zoon zijn verrassing onthuld na 3 maanden zwijgen. Ik ben met alle kadootjes reuzeblij maar kan er niks aan doen dat ik over zijn verrassing helemaal van slag was.Je mag gerust weten dat ik heb staan huilen als een klein kind want ik ga met hem 4 dagen naar Eurodisney. Hij heeft zelfs geregeld dat mijn rollator mee kan.

En waarom moest ik huilen zul je je afvragen?? Dat komt omdat mijn man en ik daar al jaren heen wilden en we dit gepland hadden met onze zilveren bruiloft. Toen kon dat financieel niet en een jaar later is hij overleden. Nadien kon ik dus helemaal niet meer gaan, want moest flinke stap achteruit doen zoals zo vele anderen die alleen komen te staan. En nu mag ik met onze zoon mee, ben zo blij als een klein kind en ben bang dat ik vannacht niet veel zal slapen van opwinding. Duurt nog 10 dagen voor ik ga maar dat maakt niet uit. Voorpret is ook leuk.


Dadelijk even de restjes opbergen in trommeltjes en zo en dan morgen nog beetje navieren met mensen die dan nog komen. En genieten van alles wat ik gekregen heb.
groetjes

Bernadette