maandag 15 juli 2013

mezelf verheugen op wat komen gaat.

Ik verheug me erg op wat er binnenkort en over een tijdje gaat gebeuren
Zaterdag heb ik een andere tv gekocht, want ik heb nog zo'n oud beestje met beeldbuis en die begint te verslijten.
En nu heb ik mijn vakantiepotje gedeeltelijk gebruikt voor een andere tv. Hij komt van de week en daar verheug ik me echt op, niet meer kijken naar een tv die af en toe van kleur verschiet of in een hoek alleen maar groentinten geeft. Nu houd ik wel van groen maar niet in mijn tv beeld. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een andere besteld.

En wat gebeurd er over een tijdje waar ik me zo op verheug
Ik heb een vakantie besproken op mijn favoriete plekje en mijn scootmobiel gaat mee.
Waar dat is??
In deze omgeving ga ik dus lekker 14 dagen genieten later dit jaar.
In een hotel genaamd Groot Stokkert en gelegen in Wapenveld. Of eigenlijk tussen Wapenveld en Heerde in aan de rand van  het Zwolsche Bos.

Het voordeel is dat dit hotel geheel aangepast is voor mindervaliden. Dat klinkt zwaarder dan het is, want ik heb er enkele keren met veel lol gelogeeerd. Een stuk van de bospaden is geasfalteerd zodat je er makkelijk met rolstoel of scootmobiel door kunt, heerlijk is dat. En als je nodig hebt is er zorg aanwezig.
En ik weet niet of je het ziet, maar dit is een gedeelte van fietskaart met knooppuntennetwerk die ik enkele jaren geleden daar gekocht heb en goed bewaard, zodat ik zeker enkele mooie tochten door de omgeving kan maken zonder te verdwalen. De groene stippellijnen zijn fietspaden van knooppunt naar knooppunt. Je hoeft alleen de bordjes te volgen langs de fietspad met het voor jou gewenste nummer. Ideaal vind ik.

En ik ga daar dus ook zeker in de omgeving wat quiltwinkels bezoeken dus als iemand een tip heeft voor een winkel daar in de buurt in een straal van 20 kilometer dan hoor ik het graag. Nee niet verder dan 20 kilometer anders moet ik mijn scootmobiel terug duwen naar het hotel en dat gaat me vast niet lukken, denken jullie wel??

De laatste weken heb ik niet veel steekjes gezet want was bezig met mijn andere hobby.
En dat is lezen!.
Ik heb van een vriendin een prachtige serie boeken mogen lenen, namelijk de Aardkinderen.
Bedankt Leonie.
 Dit is deel 4, wat ik gisteren uitgelezen heb
 Dit zijn de eerste 4 delen, er liggen er nog 2 te wachten op me, namelijk deel 5 en 6
Maar nu eerst weer wat steekjes zetten, want ik wissel dfat graag af, dan weer eens lezen dan weer eens quilten.
 
Ik heb altijd al veel gelezen en deze boeken zijn zo mooi dat, als je eenmaal bezig bent, je de tijd vergeet en dus net als ik afgelopen zaterdag een beetje laat op een feestje verschijnt. Oeps foutje, maar werd me vergeven door ook een fanatieke lezeres.
 
 
 
De steekjes die ik gedaan heb zijn aan dit kleine quiltje van de appliqueercursus. Ik moet alleen de rand nog doorpitten en dan tunnel en  bruine bies eraan zetten.
De rand pit ik door zoals op onderstaande foto, het begin is al gemaakt nu de rest nog en dan heb ik binnenkort weer een AFFO.

En nog iets om me op te verheugen!
Aanstaande donderdag de Bee bij Dorry voor de Sweet William. Heb blok 1 en 2 klaar en het mandje van blok 3. De bloemen en de blaadjes heb ik wat vragen over dus die moeten wachten tot donderdag.

Mandje 3 van de Sweet William
 
 
Ik wens iedereen die vrij is een fijne vakantie en voor diegene die nog mogen/moeten werken, sterkte met dit warme weer

groetjes
Bernadette