zondag 13 oktober 2013

zo, ik mag van mijn vrouwtje

ook weer eens een stukje schrijven.
Dat zou tijd worden want ik heb wel een en ander te vertellen.
Een paar weken geleden ben ik voor 2 weekjes gaan logeren bij mijn zus, mijn dochter, hun baasje en vrouwtje. Ik ben daar geboren en was leuk er weer eens terug te zijn. Waarom dat was?
Nou mijn vrouwtje had even rust nodig en ging naar Wapenveld. Ik ben daar ook wel eens geweest en het is daar erg mooi. Nu mocht ik niet mee, zielig he.

zo mooi is het daar in het bos
 
 
Maar ik heb me goed vermaakt daar, heerlijk gerend en gespeeld met mijn zus, dochter en andere vriendjes. Zo veel gerend dat ik zelfs een beetje afgeslankt ben hihi en dat kan mijn vrouwtje niet zeggen na 2 weken verwennerij.
 
Afgelopen week was ik veel alleen want mijn vrouwtje ging op donderdag naar de bee bij Dorry voor de Sweet William en ze kwam terug met leuke foto's zodat ik ook wist waar ze geweest was.
 
 
natuurlijk werd er thee gedronken, want mijn vrouwtje is een echte theeleut
 
en ze heeft ook wel gewerkt, toen ze hier weg ging zaten de blaadjes nog gespeld en bij thuiskomst waren ze netjes vastgezet
 

Vrijdag ging ze alweer weg. Waarheen nou weer, dacht ik.
Nou dit was voor haar een belangrijke afspraak zei ze,  want er moesten nieuwe schoenen aangemeten worden.
 Aangemeten zul je denken, ja helaas kan mijn vrouwtje geen gewone schoenen meer aan en heeft ze speciale orthopedische schoenen. Die worden voor haar gemaakt door een schoenmaker. Ik denk een hele goede want mijn vrouwtje heeft best leuke schoenen. Hij heet Paul Adams zegt ze. Misschien dat hij deze voor haar gaat maken, maar het kan ook makkelijk dat ze iets anders kiest, want ze moet eerst nog een proefmodel passen en dan hoeft ze pas te kiezen. Deze had hij voor zijn tante gemaakt.
Als aan mij ligt zoekt ze niet verder, want ik vind deze wel mooi en jullie??
Wat het uiteindelijk wordt laat mijn vrouwtje jullie vast zien, maar dat duurt nog even want goed werk heeft tijd nodig. Daar weten quiltsters alles van denk ik.
 
En gisteren was ze samen met mijn grootste vriendinnetje (haar kleindochter) en daar de mamma van (haar dochter) naar Den Bosch om kleren en schoenen te kopen voor mijn vriendinnetje. Mijn vrouwtje moest ook een nieuwe winterjas en de mamma van mijn vriendinnetje ook maar je snapt het zeker wel he. Bij thuiskomst tassen vol kleren voor kleindochter maar niks voor zichzelf.
Ik kan er geen foto's van laten zien want daar hadden ze geen tijd voor gehad. Ik kreeg van mijn vriendinnetje lekker een paar hondenkoekjes omdat ik zo lang alleen gezeten had.
Ze wisten dat Wietske aan het klussen was anders hadden ze daar misschien wel even langs gegaan, misschien volgende keer.
 
Zo, dat was het weer zo'n beetje want ik krijg pijn in mijn pootjes van het typen.
Ik wens iedereen een fijne week toe en dat mag ik ook doen namens mijn vrouwtje
groetjes
Snoet