zondag 30 maart 2014

Even voorstellen

Hallo allemaal

Ik wil me even voorstellen aan de quiltblogvriendinnen van mijn vrouwtje Bernadette
Ik ben Beertje, een puppy van 9 weken jong en afgelopen vrijdag is mijn grote avontuur begonnen zonder mijn mamma en broertjes en zusjes.
Lief he
 
 
Vrijdagmiddag kwam mijn vrouwtje naar de fokker toe, daar heeft ze eerst even op hun zoontje gepast en daarna werd ze thuisgebracht maar deze keer  niet alleen want ik mocht mee.
Spannend hoor, voor de eerste keer in de grote wereld. We gingen met een auto, dat was best even eng, ik schrok van het geluid onderweg. Mijn nieuwe vrouwtje had al een mandje voor me klaargezet en bakjes om te eten en te drinken maar ik heb lekker de hele avond bij haar op schoot mogen liggen, nou ja op schoot meer op haar bovenkant tegen haar nek aan hihi
dat lag best lekker eigenlijk en ik voelde me daar veilig ook in die nieuwe wereld
 
 
Later op de avond moest ik in een hokje, want we gingen slapen zei het vrouwtje. Ik vond het wel een beetje vreemd maar ben toch maar gaan slapen voor een paar uurtjes.
Vrouwtje zei 's morgens dat ik het best goed gedaan had, wel had ik een plasje gedaan in het hokje maar dat vond ze niet zo erg ik ben nog zo klein. Moet nog veel leren zegt ze. Maar ik had weinig zitten piepen zoals andere puppy's wel eens kunnen doen zei ze.
 
 
 
Zaterdagmiddag gingen we naar een feestje want de kleindochter van Bernadette was vrijdag jarig en ze gaf zaterdag een feestje. En ik mocht mee want anders moet ik meteen al zolang alleen thuisblijven en dat vonden het vrouwtje en haar dochter zielig voor mij.
Zo kon iedereen tegelijk mij ook al zien, al mocht ik voor mijn rust wel lekker in mijn hokje zitten, heerlijk rustig geslapen daar.
Het wel een gezellig feestje en mijn vrouwtje mocht ook blijven eten dus dat was wel fijn voor haar.
Ze hadden een hele mooie taart laten maken voor de kleine meid
Zij is gek op vlinders
 
 
De dochter van het vrouwtje liet mij af en toe buiten een plasje doen, ik heb overdag nog niet een keer binnen geplast, goed he
 
 
 
Ze had voor mij ook bakjes voor eten dus lekker brokjes op daar, want ja ik kreeg geen taart, flauw he. Eigenlijk maar goed ook want grote mensen eten is slecht voor hondjes en zeker voor pups. Brokjes zijn veel beter voor mij.
 
Ze smaakten lekker en ik sta op een kleed omdat ik anders op de vloer wegglijd onder het eten
 
 

 
Dit is toch heerlijk om te doen, op een dekentje naast het vrouwtje op de bank liggen
 
 
 




Maar nog fijner is het om bij het vrouwtje te liggen op haar benen als zij tv zit te kijken of zit te quilten
 
 
Zo, ik hoop dat ik voor nu even genoeg verteld heb, mijn vrouwtje zal vast en zeker nog wel vaker foto's van mij op haar blogje zetten.
Het is nu bedtijd voor vrouwtje en mij, voor iedereen slaap lekker en tot volgende keer
 
groetjes
Beertje