maandag 28 juli 2014

Beertje

Al ruim 4 maanden woont Beertje bij mij, wat gaat de tijd snel en wat groeit ze hard.
Zo kwam ze binnen bij mij, ze kon op een hand liggen
 
En nu??
 
 
is ze al zo groot dat ze niet meer in dat benchje past.
Hier ligt ze heerlijk uitgestrekt op mijn bank en heeft ze een hele zitplaats nodig op deze manier.
 
 
Ze vindt het heerlijk om samen met mij op de scootmobiel overal heen te gaan, ik heb een binnenmandje voor haar gemaakt zodat ze lekker zacht zit en ze fijn rond kan kijken.
Maar ook dit mandje wordt te klein en er wordt aan gewerkt om er een grotere op te zetten met een korf eroverheen zodat ze er niet uit kan springen
 
Hier pastte het nog goed


Maar hier al een stuk minder en ondertussen is ze nog meer gegroeid
 
Ze logeert bij mijn dochter sinds afgelopen woensdag, want zoals jullie hebben kunnen lezen moest ik zo nodig even gaan logeren bij ome dokter.
Maar de bank bij mijn dochter is door Beertje ook goedgekeurd hoor...
 
 
Lekker lui zijn is een grote hobby van Beertje.
 
Maar ze kan ook heel actief zijn en dan is niets veilig wat op de grond staat, schoenen, tassen en planten, overal loopt ze mee te sjouwen. Dat mag ze niet maar ja, ik ben niet altijd snel genoeg om het af te pakken. En het woord LOS begrijpt ze niet of wil ze niet begrijpen hihi.
Gelukkig heeft ze tot nu toe niets kapot gebeten.
Laatst zat ik de bies aan mijn quilt te zomen en zelfs daar wilde ze mee aan de haal, nou dat dacht ik niet kleine meid, die is van het vrouwtje.
 
En dan kan ze me zo onschuldig aan kijken, net of ze wil zeggen maar ik doe toch niets verkeerd. Soms steekt ze haar tong tegen mij uit
 

 
Zie je wel
 
 
Verder is het een schat van een beestje en mis haar nu wel, maar eind van de week komt ze weer naar mij. GELUKKIG want het is zo stil in huis.
 
Dat was het voor vandaag, iedereen een fijne dag toegewenst en voor de vakantiegangers een fijne vakantie
 
groetjes
Bernadette