vrijdag 5 september 2014

Druk maar wel leuk

Deze week drukke week gehad.
Waarmee dan??
Nou.....
deze bakjes gevuld bij mijn voordeur voor het najaar. Moet ze eerst van de muur afschroeven, dan vullen en dan weer ophangen anders kan ik er niet bij.
 
begin gemaakt met doorquilten van deze quilt (top is hier op foto nog niet helemaal af)
 
genieten van het zo snel veranderen van de kleuren in de lucht
dit is een van de meerdere foto's die ik vanaf mijn balkon maakte deze week, ik maak graag foto's van mooie luchten
 
deze top afgemaakt
 
 
 

dochter geholpen om haar eerste grote quilt te dubbelen want valt niet mee in je eentje als je nog nooit gedaan hebt

 
 
En verder op woensdag naar de Bee bij Dorry geweest waar het weer als vanouds gezellig was, mijn naaimachine bij de reparateur opgehaald en gisteren een heerlijke route gereden.
 
 Via Moergestel, de Oisterwijkse bossen en de Kampina kwam ik uit in het gehuchtje Lennisheuvel en via de andere kant weer terug naar Oisterwijk en naar huis. Al met al samen met Beertje ruim 55 kilometer gereden op mijn scootmobiel. Veel paddestoelen gezien(sorry geen foto's gemaakt) op afstand een paar eekhoorntjes en heerlijk genoten van de stilte in het bos met geen ander geluid dan de vogeltjes en het bewegen van de bomen in de wind. Ik rijd zulke routes altijd met behulp van mijn fietspuntenkaart. Lekker thuis route bepalen en dan onderweg alleen maar de bordjes volgen en genieten.
 
Vandaag oppassen op kleindochter van 7 en op zoontje van 1 van vrienden en morgen heerlijk winkelen in 's Hertogenbosch samen met dochter.
 
Hoezo drukke week??
 
Dus dat wordt zondag lekker languit in mijn luie stoel beetje quilten en verder niks doen
 
 
Fijn weekend allemaal
groetjes
Bernadette