woensdag 24 september 2014

Hoe dom kun je zijn!!!

Erg dom dus, als je een workshop gaat doen die door Supergoof gegeven wordt en je vergeet de avond van tevoren je telefoon aan de oplader te hangen.
Dan sta je 's morgens met je tas ingepakt met alle benodigde gereedschappen klaar om te vertrekken en dan doet je telefoon piep piep en vervolgens is het schermpje zwart.
Waarschijnlijk heeft ie al eerder gemeld dat batterij zwak is maar ja, ik was druk bezig en heb dat niet gehoord.
Dat wil dus zeggen dat je geen foto's kunt maken vandaag dus dit wordt een fotoloos blog, dat is weer eens iets anders
Maar kan jullie wel vertellen dat ik een fantastische dag heb gehad, veel geleerd heb en genoten heb van alle tussendoorverhaaltjes van Supergoof.

Wat we gemaakt hebben??
De Goofse Broderieletters en voor een foto kun je kijken op de blog van Supergoof .

Hoe deze letters gemaakt worden vraag je??
Ik zou zeggen, schrijf je in voor haar workshop als die weer gegeven wordt, want het is haar eigen ontwerp en ik vind niet dat ik het recht heb om iets over de werkwijze of het patroon door te geven. Dat laat ik aan Ingrid zelf over, dat snappen jullie toch zeker wel.

Waar je kunt inschrijven??
In de webshop van   Dorry
Het is echt fantastisch leuk om te doen en niet moeilijk als je een beetje kunt quilten.

Dorry had voor een traktatie bij de koffie gezorgd en ook kregen we een heerlijke Dorry-lunch.
Om te beginnen een lekkere kop pompoensoep en daarna overheerlijk belegde bammetjes. Voor de liefhebbers een glaasje sinaasappelsap erbij of water en natuurlijk koffie en thee in overvloed. Dus we werden weer op z'n Dorry's verwend.

Dorry en Ingrid wil ik nogmaals bedanken voor deze geweldig fijne dag en de dames die mee gedaan hebben zeg ik tegen: tot ziens later in dit seizoen misschien als er een terugkomdag wordt gehouden.

groetjes
Bernadette